Tringan paitakauppa aukeaa!

Oletko kaivannut Tringan t-paitoja – nyt niitä taas saa! Uusi Tringan jäsentuotteiden verkkokauppa on nyt avattu osoitteessa www.printmotor.com/tringakauppa. Kaupasta voi tilata laadukkaita luomupuuvillaisia t-paitoja, huppareita sekä kangaskasseja. Tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä sekä aikuisten että lasten koossa.
Tuotteiden mallikappaleita on nähtävillä la 26.8. Lintumessuilla Viikissä Tringan esittelypisteellä. Samat tuotteet tulevat esille myös syksyn kuukausikokouksiin. HUOM! Messutarjouksena kaikkien tuotteiden hinnat verkkokaupassa -10 % viikonlopun la 26. – su 27.8. ajan. Nyt kannattaa hankkia uusia vermeitä syksyn retkille!

Tuotteet tilataan aina yllä mainitusta verkkokaupasta suoraan valmistajalta, joka painaa tuotteet Suomessa ja hoitaa myös niiden postituksen. Maksuvälineenä käyvät Visa, MasterCard tai American Express -kortit (debit, credit ja electron). Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Tringa saa jokaisesta tuotteesta pienen provision, joka käytetään linnustonsuojeluun.Tuotteiden valkoviklokuvan sekä vanhan Halias-leiman pohjalta tehdyn kuvan on suunnitellut Pinja Kettunen, jonka yritys SciArt tuottaa mm. tieteellisiä kuvituksia ja logoja (https://thesciart.wordpress.com).
Tuotteisiin ja verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä tutustu oheiseen sivustoon https://www.printmotor.com/tringakauppa/faq tai ota yhteys suoraan palveluntarjoaja Printmotoriin support@printmotor.com. Muissa mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä paidat@tringa.fi.
EDIT: Paitakauppa löytyy nykyään osoitteesta https://reddyshop.co/tringakauppa/.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin