Retkitoimikunta tiedottaa: uusia retkiä kevään retkitarjontaan, retkimaksuun viitenumero

Moikka!
Tringan retkivuosi on alkanut ihan mahtavan hienosti: retkillä on ollut paljon osallistujia, niin kokeneita Tringa-retkeläisiä kuin ihan uusia tulokkaita. Retkillä kukin voikin havainnoida lintuja omien taitojen ja innokkuuden mukaan ja oppaiden ohella kokeneemmat retkeilijätkin opastavat vasta-alkajia.
Tulevan kevään retkitarjonta on monipuolinen ja runsas. Uusiakin retkiä tulee kalenteriin pitkin vuotta, joten kannattaa käydä aina välillä katsomassa kalenterista tilanne, ettei joku kiva retki mene sivu suun. Kalenteriin on tänään lisätty kolme retkeä: Lågskärin retki 1.-8.4., Israelin retki 20.-27.4. ja Hangon retki 7.5. Kaikkiin näihin on ilmoittautuminen alkanut. Alustavaa suunnitelmaa on myös kesäkuun alun Iranin retkestä, mutta tämä varmistuu vähän myöhemmin.
Retkimaksujen seurannan helpottamiseksi kaikkiin maksullisiin retkiin otetaan kevään aikana käyttöön viitenumero, joka lisätään maksuvaiheessa maksutietoihin. Kullakin retkellä on eri viitenumero. Lukekaa siis tarkoin maksuohjeet. Kannattaa myös tarkistaa tapahtumakalenterista retkitiedot aina retkeä edeltävänä päivänä, sillä muutoksia voi tulla. Esimerkiksi retkibussin lähtöpaikka vaihtuu todennäköisesti monen retken kohdalla alun perin ilmoitetusta tietöiden vuoksi.
 
Tosi kivoja retkiä ja hyviä lintuhavaintoja kaikille!
t. Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin