Retkitoimikunta tiedottaa

Tringan retkitoimikunta on taas kasannut hienon tulevan retkivuoden. Tulossa on ainakin 52 retkeä museoretkistä ja parin tunnin puistokävelyistä kokopäiväbussiretkiin mahtaville lintupaikoille ja upeisiin ja ikimuistoisiin ulkomaan retkiin.
Ensi vuoden retkistä kaikki kotimaan retket 1.1.-31.8. ja koko vuoden ulkomaan retket julkaistaan 10.11. ja ilmoittautuminen maksullisille retkille alkaa 11.11. Syksyn kotimaan retket julkaistaan keväällä. Joistain retkistä tulee vielä myöhemmin täydennystietoja. Saattaapa vuoden mittaan ilmaantua vielä jokunen uusikin retki, joten kannattaa käydä kurkkaamassa tapahtumakalenteria aika ajoin.
Tapahtumakalenterin retkitiedoista löytyvät kaikki retken tärkeät tiedot. Jos tarvitset lisätietoa jostain retkestä, lähetä kysymyksesi sähköpostitse retken oppaalle, jonka yhteystiedot löydät retkitiedoista. Yleisiä retkiohjeita retkivarusteista, retkimaksuista, ilmoittautumisista löydät lisäksi täältä:
http://www.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/
Muista huolehtia retkimaksun maksamisesta viimeiseen retkitiedoissa ilmoitettuun maksupäivään mennessä. Näin säästyt maksumuistutukselta ja 10 euron lisämaksulta, joka laskutetaan retkimaksun lisäksi, jos maksu ei ole tullut ajoissa tai ilmoittautunut ei tulekaan retkelle. Retket on hinnoiteltu siten, että retkimaksut kattavat juuri ja juuri retkestä koituvat menot.
Retkitoimikunnan järjestämien jäsenretkien lisäksi ensi vuodelle on luvassa taas torniopastuksia ym. kivoja tapahtumia, alkuvuodesta jo Pihabongaillaan. Seuraa Tringaa myös somessa!
Tringan retkivastaavana jatkaa ensi vuoden Jaana Sarvala (tringa.retketÄTgmail.com)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin