Retkitoimikunta tiedottaa: koko vuoden retket nyt tapahtumakalenterissa

Moikka!
Tapahtumakalenterissa on nyt nähtävillä Tringan koko vuoden retket.
Ilmoittautuminen heinäkuun-joulukuun retkille alkaa 14.2. Kannattaa lukea tapahtumakalenteria tavallistakin tarkemmin, sillä tulossa on aivan hurjan hyviä ja hienoja retkiä. Kotimaan retkiä tehdään loppukesän-syksyn aikana mm. Poriin, Rönnskärille, Lågskärille, Hankoon. Syys-lokakuun vaihteessa kutsuu (lintu)janoisia Oktobirdfest Kalajoella. Ulkomaan retkiäkin on tarjolla monta. Viroon tehdään kesäretki ja syysretki. Merenkäyntiä kestäville tarjolla on varmasti upea Fär-saaret&Islanti -kierros syys-lokakuun vaihteessa. Lisäretkiäkin saattaa vuoden mittaan vielä tulla, joten tapahtumakalenterin tsekkaaminen aika ajoin kannattaa aina! Osassa retkistä retkitiedot täsmentyvät vielä kevään-kesän mittaan.
Ilmoittautumisohjeet ja muita retkiin liittyviä ohjeita löydät Linturetket->yleisiä ohjeita -sivulta.
Jos retki, jolle haluat, on täynnä, käy välillä kurkkaamassa varaustilanne. Peruutusten myötä retkipaikkoja saattaa vapautua. Katso retkitiedoista, mihin päivämäärään mennessä mahdollinen retkimaksu tulee maksaa. Muista myös perua varaamasi retkipaikka, ellet pääsekään retkelle.
Keväälle on vastikään tullut tarjolle kaksi Munaretkeä Luonnontieteellisen museoon. Ensimmäinen on jo täynnä mutta jälkimmäiseen, 7.4. on vielä tilaa.
terkuin Jaana Sarvala
Retkivastaava

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin