Itsenäisyyspäivän talviralli houkutteli mukaan vain kolme joukkuetta

Piiskaava sade, myrskylukemia kolkutellut lämmin lounatuuli sekä ennätyskorkealle noussut merivesi toivat Tringan talviralliin lisähaastetta.
Voiton vei tällä kertaa 51 lajilla Petteri Tolvasen, Johannes Silvosen, Petro Pynnösen ja Risto Nevanlinnan joukkue Pyndeo, jonka parhaita havaintoja olivat mm. vislaukseen vastannut pyy, liki 30 teeren parvi, yöpymiskoloon lennähtänyt valkoselkätikka sekä hiiripöllö.
Toiseksi ylsi Tuomas Seimolan, Jarkko Santaharjun, Petteri Lehikoisen, Sampo Laukkasen ja Juha Laaksosen FC Fallos, joka jäi 50 lajilla yhden lajin päähän voittajista. Viisikko juhlisti 98-vuotiasta Suomea löytämällä Espoon Kivenlahdesta Suomen 99:nnen punapäänarskun. Kyseessä lienee Tringan alueen ensimmäinen talvihavainto tästä maassamme muutenkin harvinaisesta vierailijasta.
Kolmanneksi tuli Jukka Salokankaan, Andreas Lindénin ja Pasi Jürgensin Takaveto 45 lajilla.
Mainittakoon, että esimerkiksi fasaani jäi havaitsematta.

Petro Pynnönen osoittaa Lohjalla paikkaa, jossa ei ollut pähkinänakkelia. Petteri Tolvanen on tehnyt saman havainnon.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin