Syyskuun kuukausikokous: Kuukausi lintuasemalla Baikaljärven rannalla

Baikal_kirjorastas_81
Tringalainen Jari Laitasalo matkusti viime keväänä kuukaudeksi Baikaljärven rannalla sijaitsevalle lintuasemalle seuraamaan Itä- ja Kaakkois-Aasiasta pohjoiseen suuntautuvaa muuttoa. Saamme nyt syksyn ensimmäisessä kuukausikokouksessa kuulla esityksen aiheesta: Lintuasemarengastusta Baikalilla – mitä Siperia opetti?
Tarcya_baikal2_617
Luvassa on runsaasti kuvia Euroopassa harvinaisista ”unelmalajeista”, joita Laitasalo pääsi asemalla rengastamaan, sekä tarinaa ja tunnelmia toukokuiselta reissulta.
Baikal_0885
 
Syyskauden kuukausikokoukset starttaavat siis torstaina 3.9. Tieteiden Talolla Helsingissä (Kirkkokatu 6) ja jatkuvat samassa paikassa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18:00. Kokouksiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin