Tringa palkittiin talkootyöstä Vanhankaupunginlahden luonnon hyväksi

Vapaaehtoistyö ei mene hukkaan. Tringan talkoot Vanhankaupunginlahdella on huomattu myös Helsingin kaupunginhallinnon puolella. Vuoden tringalainen Taavi Sulander pokkasi tänään kunniamaininnan vuoden vapaaehtoistoimija-kannustekisassa Helsinki-päivän juhlallisuuksissa Espan lavalla. Kisassa palkitaan vuosittain kolme ansioitunutta vapaaehtoistoimintahanketta tai -ryhmää.
Palkintoraadin mukaan toiminnan vaikutuksista tärkeimpiä oli uusien ihmisten osallistaminen toimiin arvokkaan lähiluonnon puolesta. Taavi Sulander on ollut aktiivinen ydinhenkilö hanketta puuhattaessa, joten hän oli juuri oikea henkilö vastaanottamaan palkinnon.
Kesällä 2014 toteutettiin tähänastisista isoimmat talkoot Helsingin kaupungin rakennusviraston ja BirdLife Suomen tuella. Talkoisiin osallistui 19 vapaaehtoista. Talkoot kestivät kolme päivää 28.7.–30.7.2014. Niittotalkoot pyritään järjestämään myös kuluvan kesän aikana, ajankohdasta kerrotaan myöhemmin.
Muista palkituista mainittakoon, että tänä vuonna Kilpikonna-kiertopalkinnon sai Mannerheimin lastensuojeluliiton varhaisnuorten avoin iltapäivätoiminta Malmilla, ohjaajinaan kylävaarit Esko Vepsä ja Heikki Vahantaniemi. Kunniamaininnan Tringan tavoin sai paperittomien terveyspalveluita järjestävä Global Clinic Helsinki. Palkinnot jakoi Vapaaehtoistyön neuvottelukunnan puheenjohtaja Sari Näre.
niitto

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin