Tringan aluerariteettikomitea eli ARK kokoontuu 15.9.2014

Tringan ARK pitää vuoden ensimmäisen kokouksensa 15.9. Lomakkeita voi lähettää tuossa kokouksessa käsiteltäväksi sunnuntaihin 31.8. asti, eli hyvin ehtii vielä. Lomakkeet voi lähettää joko sähköisesti tähän osoitteeseen (ark@tringa.fi).
Kannattaa muistaa, että jos linnusta on määrityskelpoisia kuvia niin lomakkeeseen tarvitsee oikeastaan täyttää vain perustiedot eli havainnoijat, aika ja paikka jne, mitään pitkää kuvausta linnusta ei aina tarvitse kirjoittaa ja lomakkeen täyttäminen ei siten ole suuri vaiva! Kuvat kannattaa lähettää mieluiten liitetiedostoina samassa sähköpostissa lomakkeen kanssa.
Lomakepohjia löytyy vaikka http://www.birdlife.fi/havainnot/rk/rk-lomakkeet.shtml
Muistutuksena vielä myös, että vuoden 2014 alusta lähtien arosuohaukasta ei tarkasteta havaintoja nuorista 1kv linnuista aikavälillä 15.8.-30.9. Muut arosuohaukkahavainnot kuuluvat kuitenkin yhä tarkastuksen piiriin.
Eli siis: lähetä lomakkeesi tarkastettavaksi jo viimeistään 30.8., niin säästyt karhukirjeiltä myöhemmin syksyllä!
http://www.tringa.fi/harvinaisuushavainnot-rk-ja-ark/
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin