Micke Wickman on Vuoden tringalainen!

Micke Wickman Hangon lintuasemalla, kädessä nokkavarpunen.Tringan tammikuun kuukausikokouksessa jaettiin perinteinen Vuoden tringalainen -tunnustuspalkinto. Tänä vuonna valinta osui hankolaiseen lintuharrastajaan Micke Wickmaniin. Valinnan perusteena oli Micken ylittämätön panostus Tringan havaintojentallennusprojektiin: hän urakoi yksinään 40 000 vanhaa lintuhavaintoa sellaiseen muotoon, että ne voidaan viedä Tiiraan. Varovainen arvio on, että tähän on kulunut yli 400 tuntia aikaa.

Vuoden tringalainen saa vuodeksi seinälleen hienon Jari Kostetin tekemän haahka-maalauksen, joka palasi edelliseltä vuoden tringalaiselta: Risto Willamolta. Onnittelut Mickelle ja kiitos arvokkaasta panostuksesta Tringan suojelu- ja tutkimustyöhön!

 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin