Tringan kevätkokous ja määrityskisan tulokset

Tringan kevätkokous pidettiin viime torstaina 7.3.2013. Kokouksessa käytiin lävitse vuoden 2012 toimintakertomus ja tilinpäätös. Lisäksi hyväksyttiin edellisessä kokouksessa käsitelty muutos yhdistyksen sääntöihin jonka mukaan yhdistyksen voi nyt kutsua koolle myös sähköisten ilmoitusvälineiden avulla.

Toimintakertomus ja tilinpäätös on nähtävissä täällä:
http://www.tringa.fi/fi/tringan-toimintaa.html

Virallisten kokousasioiden jälkeen käytiin lävitse edelliskertaisen määrityskisan tulokset. Melko kinkkisen kisan kuvat olivat Petri Lampilan, Harri Taavetin ja Toni Uusimäen käsialaa.

Kisan voittajaksi selviytyi Petteri Lehikoinen, jaetulla toisella sijalla olivat Aleksi Lehikoinen ja Jarkko Santaharju ja seuraavaksi sijoittui Joonatan Toivanen. Voittaja sai 80 eur lahjakortin lintuvarusteeseen ja kaikkien lapun palauttaneiden kesken arvottu 50 eur lahjakortti meni tälläkertaa Heikki Erikssonille. Onnea voittajille ja kiitoksia kisan tekijöille ja pitäjille!

Kuvat vastauksineen ja tärkeimpine tuntomerkkeineen sekä tulokset ja luonnehdinta kisasta on nähtävissä allaolevassa tiedostossa. Kannattaa tutustua.

http://www.tringa.fi/fi/images/tiedosto/harrastajatutkinto/tringaskaba2013_ratkaisu.pdf

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin