Otso Häärä on Tringan uusi järjestösihteeri

Tringan hallitus on palkannut Otso Häärän Tringan uudeksi järjestösihteeriksi. Alla Otson terveiset Tringan jäsenille ja muille Tringan alueen linnuista ja luonnosta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan toimintaan Otso!

otso.jpgAloitin uutena järjestösihteerinä tammikuun lopulla. Tringa on strategiassaan määrittänyt yhdeksi tavoitteekseen Tringan vaikuttavuuden parantamisen, jonka keinoina toimisivat jäsenmäärän kasvattaminen, näkyvyys ulospäin mm. mediassa ja yhteistyö eri tahojen kanssa. Vaikuttavuuden parantaminen tuo enemmän painoarvoa myös suojelukysymyksissä.  Lisäksi keskeisessä osassa on paikallistoiminnan kehittäminen aktiivisemmaksi ja eri jäseniä paremmin palvelevaksi. Käytännössä järjestösihteerin tehtävä on koordinoida näiden tavoitteiden saavuttamista.

Sanonpahan vielä muutaman sanan itsestänikin. Olen koulutukseltani biologi (FM, pian FT), joskin teen toista tutkintoa tällä hetkellä Lääketieteellisessä tiedekunnassa. Olen toiminut aiemmin Tringassa toimitussihteerinä ja osallistunut mm. IBA, FINIBA ja MAALI kartoituksiin. Minut voi bongata (tai nähdä spondesti) kiikarit kaulassa etenkin Vanhankaupunginlahden ympäristössä, toisinaan vanhoilla kotiseuduilla Länsi-Vantaalla etenkin Pitkäkoskella, myös Kivikossa tai Laajalahdella, riippuen mihin asti jaksan fillaroida. Myös Kilpisjärvellä käyn usein, joskaan en fillaroiden, ja toimin siellä paikallisessa luonnonsuojeluyhdistyksessä. Vedän kohtalaisen paljon myös linturetkiä eri tahoille (Gardenia, SYKE, Helsy), joten naamani saattaa olla tuttu näiden tiimoilta. Toivottavasti se tulee kuluvan vuoden aikana tutummaksi mahdollisimman monelle!

Terveisin,
Otso Häärä
järjestösihteeri

ps. Jos et ole vielä Tringan jäsen vaikka oletkin Tringa-verkossa, kannattaa liittyä jäseneksi jo pelkästään monien etujen takia, puhumattakaan arvokkaasta tuesta linnustonsuojelulle.
Ks tarkemmin:http://www.tringa.fi/fi/jaseneksi.html

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin