Tringan talviralli kisattiin vaihteeksi oikeassa talvikelissä

Perinteisesti Tringan alueella taas rallattiin itsenäisyypäivänä. Rallin aloitusaikaa muokattiin täksi vuodeksi ja ralliajaksi muodostui napakka 12 tuntia (05-17). Mukana tässä leikkimielisessä kilvassa oli kaikkiaan 8 joukkuetta. Sää oli kaiken kaikkiaan aika perinteinen eli suurimman osan aikaa rallista satoi lunta tai muuten keli oli haastava. Useimmat joukkueista aloittivat Helsingistä ja siirtyivät kohti Hankoa, ja jotkut ryhmät sinne asti jopa ennättivät ihastelemaan "ammattilaisvaloissa" auringonlaskua. Helsingin Lauttasaaren lintupaljous muodostui tämän rallin selkärangaksi, sillä mm. Hangosta puuttuivat marjalinnut täysin. Lintuja saatiin päivän aikana kaivettua hyvin esiin ja yhteensä rallissa havaittiin 78 lajia. Tosin useita sangen tavallisia lajeja jäi kokonaan havaitsematta (mm. pikkutikka, pyrstötiainen jne.).  Rallin voitosta käytiin hetkittäin jopa pientä taistelua, mutta lopulta voitto heltisi 3 lajin marginaalilla Al Denten pojille, joille lähtevät lämpimät onnittelut pihvitermein "Well done". Toinen sija jaettiin kahden joukkueen kesken.

Lämminhenkisen purkutilaisuuden isäntänä ja rallin purkajana toimi Jukka Salokangas. Tästä kuuluvat suuret kiitokset Jukalle. Purkutilaisuudessa käytiin keskustelua myös muutamista rallisääntöjen tarkennuksista. Tringan ohjelmatoimikunta tiedottaa tulevista rallisääntömuutoksista tarkemmin myöhemmällä ajankohdalla. Kiitokset kaikille ralliin osallistuneille ja ensi vuonna nähdään taas uudelleen.

Tringan itsenäisyypäivän ralli 2012
Tulokset:
1. Al Dente (Heikki Eriksson, Pepe Lehikoinen, Jarkko Santaharju, Kari Soilevaara) 62 lajia (Ässät: harmaahaikara ja punakylkirastas)
2. SLM (Juha Linda Laaksonen, Tuomas Seimola, Pasi Pirinen) 59 lajia (Ässät: kottarainen ja kulorastas)
2. 125 vuotta humppaa (Risto Nevanlinna, Petri Pynnönen, Petteri Tolvanen, Matti Nieminen) 59 lajia (Ässät: mustalintu, huuhkaja, hiiripöllö, valkoselkätikka, teeri ja tikli)
4. Takaveto (Jukka Salokangas, Vesa Jouhki, Andreas Uppstu, Jari Laitasalo) 55 lajia
5. Sudet (Margus Ellermaa, Andrea Maier) 49 lajia
6. Halias All Night Long (Aatu vattulainen, Jukka Vilen, Petri Saarinen, Johannes Silvonen) 46 lajia (Ässät: peukaloinen)
7. FTG muotitietoiset (Juha Lindy, Jaakko Asplund, Eeva-Liisa Korpela) 42 lajia (Ässät: silkkiuikku)
8. Tarhakarkurit (Pasi Jürgens, Ville Vepsäläinen) 39 lajia (Ässät: harmaapäätikka)
 
Terveisin,
 
Tringan ohjelmatoimikunta
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin