Lintusäätiedote Tringan alueelle 10.-12.3.

Jarmo Koistisen laatima lintusäätiedote Tringan alueelle: 
Kevään merkit voimistuvat muuttosäässä, mutta kunnon muuttoja saadaan vielä odotella lumien sulamiseen. Ennusteessa on tavallista isompia epävarmuuksia.
La: Heikkoa-kohtalaista lounaanpuoleista tuulta, enimmäkseen pilvistä sekä mahdollisesti matalaa sumupilveä tai sumua. Aamulla pieni vesi- tai räntäsateen mahdollisuus, iltapäivästä alkaen suuri mahdollisuus jatkuvalle räntä- ja vesisateelle. Vain kohtalainen muuttosää täällä, Pohjanmaalla jopa 6 astetta lämmintä ja hieno muuttosää.
Su: Aamulla räntäsateen mahdollisuus, sen jälkeen lännestä osaksi selkenevää. Kohtalaista-navakkaa, Hangossa mahdollisesti kovaa luoteistuulta, joka illaksi kääntyy länteen ja heikkenee. Huono muuttosää.
Ma: Navakkaa-kovaa länsiluoteista tuulta, poutaa. Kohtalainen muuttosää.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin