Viikissä pihabongattiin kauniissa talvisäässä

Viikin Gardenian ruokinnalla järjestetyssä Tringan tapahtumassa kävi neljän tunnin aikana kaikkiaan 31 pihabongaajaksi laskettavaa, pakkastapelkäämätöntä lintujen ystävää. Havaittuja lajeja oli 16, joista parhaimmat kanahaukka, käpytikka ja räkättirastas. Kaksi urpiaista viihtyi myös paikalla yli tunnin.

Turinoitavaa riitti, muutama kävi lämmittelemässä ulkoilun aikana Gardenian kahvilassa, pari ohisivakoijaa ja koiranulkoiluttajaa pysähtyi ihmettelemään kaukoputken ääreen ja antoisaa oli, ensi vuoden tapahtumaa ajatellen haaveiltiin grillikatoksesta, soppatykistä, musisoinnista sekä sankoista ihmisjoukoista.  


Lajilista klo 9-13:

mustarastas
varpunen
viherpeippo
talitiainen
sinitiainen
harakka
naakka
varis
keltasirkku
urpiainen
pikkuvarpunen
punatulkku
kesykyyhky
räkättirastas
käpytikka
kanahaukka

Kokosi: Eeva-Kaisa Ahtiainen (jarjestosihteeri ät tringa.fi)

Iloiset pihabongarit Viikissä.pihabongarit.jpg

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin