Tringan harrastepäivät Laajalahdella

Kevät on lintuharrastuksen kulta-aikaa. Kevään auringonpaisteessa moni uusi lintuharrastajanalku itää, vanha kausiornikin vetristyy ja hamuaa kiikariaan jostakin  kaapin perukalta – ovathan ne vielä kunnossa, pitäiskö saada uudet? Nämä ovat kysymyksiä, joita moni nuori ja vanhempikin orni miettii nimenomaan keväällä.

Yllä olevien ajatusten siivittämänä on Tringan tapahtumakalenteriin lisätty uusi tapahtuma: Tringan harrastuspäivät Laajalahden Maarin tornilla valikoituina tiistaipäivinä: 21.4, 28.4, 5.5 ja 12.5. Klo 17-19.

Tornissa on yhdistysaktiivi Mikko Kataja, joka toimii paikalla myös Foto Fennikan  myyntiedustajana. Paikan päällä on mahdollisuus tutustua ja käytännössä testata lintumiehille ja naisille niin tärkeitä harrastusvälineitä, kiikareita ja kaukoputkia, autenttisissa olosuteissa. Kokemusta täydentää ohessa tutuksi tulevat linnut, joita Laajalahdella on muuttoaikaan hyvin näkyvillä.viikki.gif

Taphtuman tarkoitus on lisätä ensisijaisesti Tringalaisten harrastus- ja välinetietoutta, mutta tilaisuudet ovat yhtä lailla oiva mahdollisuus muuten vain luonnosta kiinnostuneelle ulkoilijalle tutustua lintuharrastukseen. Samalla on myöskin mahdollisuus saada tietoutta Birdlifen ja Tringan toiminnasta ja tarvittaessa ohjeita jäseneksi liitymisestä.

Tapahtuman lintuvastaavina toimii päivästä riippuen yhdistyksen pitkäaikaisia aktiiveja: Jouni Karppinen, Pekka Seppälä sekä Roland Vösa.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin