Lintulehtiä myynnissä

Tulevana keskiviikkona 12. marraskuuta tarjoamme tilaisuuden kerryttää lintulehtikokoelmaasi. Tringa-lehden irtonumeroita 1990- ja 2000-luvuilta on tarjolla vaihtelevissa määrin. Lisäksi meillä on laajahko varasto muiden suomalaisten lintuyhdistysten lehtiä samalta ajalta tarjolla. Lehtiä on tarjolla 1,5€ kappalehintaan.  Tempaus liittyy Tringan kellaritilan ahtauteen, joten varastoa pienennetään niiden lehtien osalta joita varastossa on runsaimmin. Varastoon jätetään silti vielä lehtiä tulevan päivän varallekin – sekä toki arkistokappaleeksi. Tempaus tullaan ehkä toistamaan alkutalven kuluessa, tässä vaiheessa pahoittelen silti vähän lyhyttä varoitusaikaa.

Paikkana on Birdlife Suomen ja Tringan toimisto Annankadulla Helsingissä  (Annankatu 29. 00100 HKI)ja lehtiä tarjolla klo 16-19 välillä. "Henkilökuntana" tässä tapahtumassa toimivat Hannu Holmström ja Margus Ellermaa. Mikäli tietyt lehdet ja numerot kiinnostavat, ota yhteyttä Hannuun: hannu.holmstrom@jippii.fi

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin