Suomen luonnon päivän retki Talosaareen

27 elokuun @ 4:00 pm - 7:00 pm
Ladataan Tapahtumat

Retkellä kierretään Itä-Helsingin Talosaaressa metsäpolkuja ja kävelyteitä yhteensä noin 5 km:n lenkki. Havainnoidaan loppukesän lintuja. Läheisille merenlahdille kerääntyy loppukesällä vesilintuja ja kahlaajia. Retken päätteeksi Talosaaren Torpan piha-alueelle voi jäädä grillaamaan tai saunomaan. Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen torppaisäntä Mikko Niskasaari lämmittää saunan jos löytyy saunomishalukkuutta. Torpan alueelle voi jäädä myös yöpymään omassa teltassa tai riippumatossa luonnonpäivään liittyvän Nuku yö ulkona -tapahtuman puitteissa. Torpalta löytyy jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja pihapiirissä on huussi.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Ethän osallistu retkelle sairaana tai flunssaoireisena.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Paul Segersvärd

Lähtöpaikka: Talosaari, Talosaarentie 283, Husön ratsutilan pysäköintialue

Retkiaika: Lähtö klo 16. Retki päättyy Talosaaren Torpalle noin klo 19. Torpalta paluu helppokulkuista reittiä oman aikataulun mukaan Husön ratsastuskeskuksen pysäköintipaikalle. Matkaa noin 1 km.

Ilmoittautuminen: viimeistään  26.8. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/r9qqbrlsmku4b

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27 elokuun
Aika:
4:00 pm - 7:00 pm
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin